Barglobus modell 61 - Sommerbutikken AS

Barglob Artemide - modell Z.61

Barglobus Explora - Old White - Sommerbutikken.no

Barglob Explora - Old White - modell Z.1010.AV

Barglob Afrodite - modell Z.21/13

Barglobus Afrodite Z 21/13 Afrodite är ett mästerverk av italienskt hantverk. Denna eleganta globusbar är berikad med guldfoliefinish. För alla som älskar att omge sig med värdefulla och sofistikerade möbler, kommer strukturen, tillverkad av lackerat hardträ, att föra klass till vilket rum som helst. Jordgloben rymmer bekvämt upp till 6 eller 8 flaskor och ca 16 glas. Globens sfär, vars karta är en trogen återgivning av en 1600-talskartografi, roterar helt runt sin meridian, antingen när den är öppen eller stängd. Du kan enkelt flytta den tack vare dess hjul.

Globen har en diameter på 60cm. LXBXH= 84x84x104cm

21950,00 SEK 17560,00 SEK
Bestillingsvare
SKU
ZOF.21/13

Sommarbutiken Sverige AB säljer barglober av världskända varumärke Zoffoli (italiensk tillverkare). Barglobene är oerhört vackra och passar i alla hem eller affärsfaciliteter. Våra modeller finns i olika storlekar och former och vi importerar direkt från tillverkaren i Italien.

Zoffoli produkter konstrueras och tillverkas av företagets egna fabriker i Toscana, Italien. Väl hjälp av modern teknik tillverkas produkter med den största respekt för de stolta handverkstratitioner som detta område alltid har varit känt för.

En traditionell barglobus präglar vardagsrummet , hotellets lobby, restaurang, kontor eller i receptionen!

Write Your Own Review
Du recenserar:Barglob Afrodite - modell Z.21/13

Files

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!